Casa Nera  Proiect al Asociației Metamorfosis, susținut de Grupul Naturalia, Casa Nera a oferit un loc în care oamenii să-și găsească liniștea și în care să descopere bunătățile care îi mențin sănătoși și plini de viață.

  Pe lângă produsele naturiste si ecologice, Casa Nera a oferit posibilitatea de a savura un ceai adevărat din plante și de a se bucura în tihnă de cărțile de pe rafturi.

 Scopul proiectului: cultivarea unui mod de a trăi mai aproape de firea omului, prin oferirea unei alimentații sănătoase pentru trup, dar și a hranei pentru suflet.

 Perioada de derulare a proiectului: decembrie 2009 - decembrie 2011.

 Activități desfășurate în cadrul proiectului:

  • Amenajarea Casei Nera - primul complex din Timișoara organizat ca natura-market, librărie si ceainărie.
  • Promovarea proiectului prin mass media, în paralel cu distribuirea de pliante, fluturași, afișe.
  • Organizarea conferinței cu titlul Există un stil de viață ortodox? susținută de Prof univ. dr. Pavel Chirilă, urmată de prezentarea proiectului Casa Nera.
  • Lansarea Casa Nera. În cadrul deschiderii complexului, au avut loc:
    • Prezentarea proiectului, făcută de inițiatorul acestuia, Prof univ. dr. Pavel Chirilă, avându-o ca moderator pe Irina Cordoneanu, prezentatoare tv;
    • O degustare de mâncăruri după rețete mănăstirești, dar și din ingrediente Bio mai puțin cunoscute;
    • Acordarea de cadouri participanților, constând in produse naturiste preparate de Mănăstirea Nera.

 Beneficiari: persoane din toate categoriile sociale și de toate vârstele, interesate să cultive un stil de viață echilibrat, acordând atenție unei alimentații sănătoase, dar și nevoilor sufletului.


Proiecte

  Dacă doriți să susțineți activitățile noastre prin voluntariat sau prin donații, vă rugăm să faceți click aici.Proiecte în derulare

Proiecte finalizate