Ajutati-ne sa-i ajutam

Este un proiect cu caracter permanent al Asociației Metamorfosis și se derulează încă de la constituirea Asociației, în anul 2007.

Parteneri: Fundația TEOFANIA - Arad, Grupul Naturalia, Fundația Sf. Irina, Asociația Medicală-Creștină Cristiana, Fundația Mama Ileana - Brașov, Fundația Umanitară Meridian - București, Mănăstirea Nera, Primăria Ciudanovița, Centrul Medical Sasca-Montană, Parohia Slatina-Nera, Primăria Sasca Montană.
  De asemenea, Asociația Metamorfosis are stabilite contacte și colaborări cu asociații, centre și complexe de servicii sociale zonale: Centrul de plasament Speranța - Reșița, Centrul de îngrijire și asistenta - Oravița, Asociația Comunitară Creștină Montana - Ciclova Montana, Oravița.

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții la nivelul unor comunități locale din județul Caraș-Severin.

Obiective principale:

• prevenirea și combaterea efectelor negative ale societății moderne asupra mediului familial;
  • responsabilizarea părinților cu privire la exercitarea drepturilor și îndeplinirea obligațiilor părintești;
  • combaterea violenței în familie si a delicventei juvenile;
  • susținerea materială si morală a copiilor si tinerilor cu rezultate deosebite la învățătură;
  • creșterea calității vieții persoanelor în vârstă.

Beneficiarii sunt familii cu dificultăți sociale și materiale, persoane in vârstă cu venituri mici, departamentele de asistență socială din cadrul administrațiilor locale, precum și alte instituții publice (școli, grădinițe, biserici, cămine sociale).

Proiecte

Dacă doriți să susțineți activitățile noastre prin voluntariat sau prin donații, vă rugăm să faceți click aici.

Proiecte în derulare

Proiecte finalizate